Urlalı Genç Yetenek Altınordu’ya transfer oldu

4.11.2021 10:08:48
Urlalı Genç Yetenek Altınordu’ya transfer oldu
Urla Belediye Spor Kulübü başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Yetiştirdiği futbolcularla gözleri üzerine çeken kulüp altyapı devlerinin odak noktası oldu.
2016 yılında Urla Belediye Spor Kulübünde futbol hayatına ilk adımını atan 2008 doğumlu sporcumuz Demir Demirlek Türkiye ve Avrupa futboluna önemli yıldızlar kazandıran Altınordu Spor Kulübü’ne transfer oldu. Hücum bölgesinde ortaya koyduğu etkili oyun ile futbol kamuoyunun dikkatini çeken oyuncumuz hem yaptığı asistler hem de attığı goller ile takımının kazandığı kupalarda büyük rol oynadı.
Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç, Altınordu Kulüp Başkanı Mehmet Saik Öskan, Kulüp Scout Sorumlusu Alp Özar ve Altınordu Spor Okulları Direktörü Köksal Ferizcan’ın katıldığı transfer görüşmesi sonucunda genç yetenek Demir Demirlek tesislerde yatılı olarak kalıp, hem futbol hayatına hem de eğitim hayatına Alfa sisteminde devam edecek.