Turizm Haftası Urla’da kutlandı

Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Urla Belediyesi, Urla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile düzenlenen 43. Turizm Haftası etkinlik programı Urla Tamirhane Binası’nda gerçekleşti. 19.4.2019 17:01:22
Turizm Haftası Urla’da kutlandı

Programa Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı İ. Burak Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Alaattin Bayat, oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Urla halkı katıldı.
Programın açılış konuşmasını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz yaptı. Gündüz, “Urla hem tarihi, hem kıyıları, hem doğası ile turizm açısından önemli kaynaklara sahip zengin bir alandır. Urla’yı turizm sektöründe tanıtan öncelikli özelliği gastronomi kültürüdür” dedi.

Liseler arası afiş ve ortaokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi.