Balıklıova Köy Tiyatrosu “Deliler Boşandı” adlı oyun Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Köy tiyatrosu geleneğinin önemli temsilcilerinden Balıklıova halkının sergilediği oyuna Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da katıldı. Aziz Nesin’in “Deliler Boşandı” adlı hikayesini oynayan köy ekibi izleyicilerden büyük alkış aldı. 24.1.2019 22:00:38

Çok güzel bir oyun izlediğini ifade eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Türkiye’nin ilk Köy Tiyatrosu Bademler Köy Tiyatrosudur. Balıklıova’da bu gelenekte önemli bir yere sahiptir. Bizler sanata her zaman çok destek veriyoruz. Özellikle Köy Tiyatroları bizler için farklı bir öneme sahip. Atamızın ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü kılavuz edindik. Bu doğrultuda sanat ve sanatçının yeri bizde her zaman ayrı olmuştur” dedi.