Minik öğrenciler “Cumhuriyet” coşkusunu yaşadı

Urla Belediyesi Çocuk ve Bakım Evi’nin minik öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir gösteri düzenledi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da kreşe giderek öğrencilerin coşkusuna ortak oldu. Şiirler okuyup, marşlar eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar bayram coşkusunu yaşadılar. 26.10.2018 13:39:28
Minik öğrenciler “Cumhuriyet” coşkusunu yaşadı

Atamızın Cumhuriyetimizi emanet ettiği, geleceğimiz olan çocuklarımızın en büyük Milli Bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuylakutlamaları, gözlerindeki o ışığı görmem beni çok mutlu etti diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Sizlerle gurur duyuyorum. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti sizlere emanet etti. Bu büyük ve kutlu değerimize sonsuza kadar sahip çıkacağınızdan hiç şüphem yok. Öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum; Cumhuriyetine, Atasına bağlı nesiller yetiştirdikleri için” şeklinde konuştu.