Eğitim İş Sendikası Urla Temsilciliği tarafından Motto Restoranda 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla kahvaltı düzenlendi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katıldığı kahvaltıda Urla’da görev yapan emektar öğretmenlerde yer aldı. 7.10.2018 13:40:54

Kahvaltının ardından konuşma yapan Başkan Uyar; “Öncelikle ben bugün burada bir kadın Belediye Başkanı olarak konuşabiliyorsam bunu, Laik, Demokratik, Sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Bütün öğretmenlerimin karşısında saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun. Sizlere çok ihtiyacımız var. İnşallah herşey istediğiniz şekilde olur. Yetiştirdiğiniz bütün çocuklarımızın aileleri adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok değerlisiniz. İyiki varsınız” dedi.