BALIK TUTMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ege Surfcasting Amatör Olta Balıkçıları Derneği (ESCO-DER) tarafından Urla Kum Denizi Plajı’nda gerçekleşen uzağa olta atma ve en büyük balığı tutma yarışmasının ödül töreni Kum Denizi’nde yapıldı. 23.9.2018 21:14:25
BALIK TUTMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Sezer’in de katıldığı ödül töreninde dereceye girenlere kupları verildi.

Törende konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Balık avlamak çok önemli bir iştir. İnsana sabrı öğretir. Hedefe kitlenmeyi öğretir. Küçük çocuklarımız için el kaslarının gelişmesini sağlar. Urlamız balık yönünden de şanslıdır. Babamın bir söz vardır; ‘O kadar çok çupra varki kuyrukları birbirine değiyor’. Biz bu şekilde büyüdük. Ne kadar sabır gerektirse de sonu çok güzeldir. Sizler bunu spor olarak yapıyorsunuz. Bu da çok önemli. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Urlamızın 111 km sahili var. İstiyoruz ki bu zenginlikten çok yararlanalım. Denizimizi etkin kullanalım. Bu güzel etkinlikte dereceye giren sporcularımızı kutluyorum” dedi.