Esnaf Odası Binasının Temeli Atıldı

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın temel atma töreni gerçekleşti. Urla Kent Konseyi yanındaki araziye yapılacak olan Esnaf Odası’nın binasının temeli Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’ın katılımıyla atıldı. 20.9.2018 19:30:25
Esnaf Odası Binasının Temeli Atıldı

Temel atma töreninde konuşma yapan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Bugün bizim için çok önemli bir gün. Esnaf Odası Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetimini tebrik ediyorum, çünkü bu konuda çok hırslı ve istekliydiler. Bugünü de görebilecek miyiz diye düşünüyorduk. Ve bugün burada temelini atıyoruz. Urlamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İnşallah burada esnafımıza faydalı, güzel işler gerçekleşecek diyen Urla Kaymakamı Önder Can; “Güzel bir bina olacak. Bugün burada temelini atıyoruz, inşallah açılışını da yapmak nasip olur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu; “Aslan yattığı yerden belli olur. O yüzden güzel mekanlarda bilgiyi, teknolojiyi kullanarak insana hizmeti sunabilmektir hedefimiz. Bu yüzden dolayı da hizmet binamızın yapımı için kollarımızı sıvadık. Allah utandırmasın. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan ise “Merhum Nihat Özbesler amcamızın tasarrufuyla, Sezgin Bilge başkanımızın da almış olduğu bu arsaya sizlerin de desteğiyle hizmet binası yapmak için yola çıktık. Allah bize bu günleri gösterdi. İnşallah açılışını yapmamızı da nasip eder. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Törenin ardından Atatürk Kültür Merkezi bahçesinde kokteyl gerçekleşti.