SPORCULAR KURTULUŞ GÜNÜ İÇİN TER DÖKTÜ

12 Eylül Urla’nın Kurtuluş Günü dolayısıyla 12-13-14 Eylül tarihlerinde Urla 12 Eylül Sor Salonunda turnuva düzenlenecek. 12.9.2018 16:49:29
SPORCULAR KURTULUŞ GÜNÜ İÇİN TER DÖKTÜ

Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Gürespor ve Bayraklı Belediyesi Spor kulüplerinin kıyasıya mücadele edeceği turnuva Urla Gençlik ve Gürespor karşılaşmasıyla bugün başladı. Turnuvanın ilk maçını başlatan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, güzel bir turnuva olmasını diledi.

Maçtan önce gerçekleşen törene, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel, Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Güneş, CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Meclis Üyeleri ve sporcular katıldı.

Turnuva açılışında konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Öncelikle bende sporcu annesiyim. Oğlum milli hentbolcu. Sporun çocuklar üzerinde nasıl gelişim sağladığını çok iyi bilirim. Bu sabah Urlamızın düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılını kutladık. Şimdi de kurtuluş günümüz için düzenlenen turnuvadayız. Güzel bir turnuva olsun. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Atamızın “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü kendimize kılavuz edinelim” dedi.

Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Güneş ise, “Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, başarılar diledi.” Güneş, Urla Gençlik Spor Kulübü’nün önümüzdeki haftalarda birçok branşta eğitimlere başlayacağını hatırlatarak, Urla Gençlik köklü bir kulüptür. Geçmişinde başarılar vardır. Bu başarıları tekrardan yakalayacağız” şeklinde konuştu.