U18 Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 18 yaş altı Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası Urla Kum Denizi Plajı’nda oynanan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi. 12.8.2018 23:12:56
U18 Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası sona erdi

Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri kapsamında, Urla Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliğinde gerçekleştirilen 18 yaş altı Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası Urla Kum Denizi Plajı’nda oynanan final maçlarıyla sona erdi.

İkişer sporcudan kurulu 24 kız, 16 erkek takımının katıldığı şampiyonada dereceye giren takımlar için ödül töreni gerçekleşti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, Olimpiyat Komitesi Sicil Kurulu Başkanı Akın İra, TVF İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu, TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Urla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hüseyin Solmaz, Urla Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, hakemler, sporcular ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar birbirine şükran plaketi sundu.

TVF Plaj Voleybolu 18 Yaş Altı Erkekler kategorisinde, Ankara’dan Berkin Eber Üstündağ – Batuhan Yurdagül takımı şampiyon olurken Samsun’dan O. Selim Yardım – Kerem Özel takımı ikinci, İzmir’den Yarkın Aral – Eray Gel takımı üçüncü oldu.

TVF Plaj Voleybolu 18 Yaş Altı Kızlar kategorisinde, Antalya’dan Başak Bakar – Merve Aykın takımı şampiyon olurken, Antalya’dan Belinay Sarı – Ceren Evmez takımı ikinci, Samsun’dan Selin Aşıkoğlu – Zeynep Bora takımı üçüncü oldu.

Şampiyonlar kupa ve madalyalarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu’dan aldılar.

Ödül töreninin arından ise Kum Denizi plajında birde konser gerçekleşti.