GÖZTEPELİ YELKENCİLER BAŞARILARINI PAYLAŞTI

Göztepe Yelken Kulübü Şube Başkanı Hakan Yenigün, yönetim kurulu ve sporcular Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret etti. 2.8.2018 15:58:18
GÖZTEPELİ YELKENCİLER BAŞARILARINI PAYLAŞTI

2017 Türkiye Optimist Takım Şampiyonu, 2018 Türkiye Optimist Şampiyonluğu ve 2018 Türkiye Optimist 2.liği elde eden Göztepe Yelken Kulübü sporcuları başarılarını Başkan Sibel Uyar ile paylaştı.

Sporun önemine birkez daha vurgu yapan Uyar; “Spor bir bireyin hayatında çok önemli bir öneme sahip. Özellikle çocuklarımız açısından. Ama sporu yaparken sakın derslerinizi ihmal etmeyin. Hem derslerinizde hem de sporda başarı sağlayın. Sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah hayatınız başarılarla dolu olur. Sporu sakın bırakmayın” dedi.

Göztepe Yelken Kulübü Şube Başkanı Hakan Yenigün ise; “Yelken Spor Kulübümüzde 100’ü aşkın sporcumuz var. Urla’ya gelerek can bulduk. Tabi bunda siz Belediye Başkanımızında önemli bir katkısı var. Kulüp olarak çok şanslıyız. Rüzgarımız çok iyi. Yorucu bir antreman kampımız var. Ama onun meyvelerini de alıyoruz. Sporcularımız çok başarılı. İnşallah daha çok şampiyonluklar getirecekler” şeklinde konuştu.