19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla Urla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. 19.5.2018 14:59:42

Urla Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törene Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, İlçe Emniyet Müdürü Güray Aksüt, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve Urla halkı katıldı.

Tören çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.