Başkan Uyar engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu

Urla Belediyesi Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşlara kahvaltı düzenledi. 14.5.2018 16:33:14
Başkan Uyar engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu

İskele Urit Restoranda düzenlenen kahvaltıya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Solmaz, muhtarlar, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Seçilmiş insanlarsınız

Kent Konseylerinin çok önemli bir görevi olduğunu dile getiren Başkan Sibel Uyar: “İmkanlar dahilinde sizlere dokunabilmekten dolayı çok mutluyum. Sizler çok özel ve güzel ailelersiniz. Seçilmiş insanlarsınız. Sizin önerilerinizle birlikte daha da güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Düzenlenen kahvaltıdan dolayı Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a teşekkür eden Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır: “Hayatımızın her aşamasında hepimiz bir gün engelli olabiliriz. Bu iş aslında bizim size destek vermemiz yardım etmemiz değil, bu iş bir insan hakları işi. Ona göre kendi haklarınıza sahip çıkın” dedi.

Urla Kent Konseyi Engelli Meclisinin çalışmalarından bahseden Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Göksel Kayseri, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Düzenlenen kahvaltıda bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren engelli vatandaşlar, Başkan Uyar’a Ata tohumu hediye etti.