Urla Polis Teşkilatı’nın kuruluşunu kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü Urla Cumhuriyet Meydanı ve ardından Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan törenlerle kutlandı. 10.4.2018 15:35:20
Urla Polis Teşkilatı’nın kuruluşunu kutladı

Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşların da katıldığı törenlere polis kıyafetli çocuklar renk kattı.

Urla Emniyet Müdürü Güray Aksüt, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Aksüt yaptığı konuşmada, “Teşkilatımız kendisine verilen görevleri aziz milletimizin de desteğiyle en üst düzeyde gerçekleştirmektedir. Halkın desteği ve sivil toplum kurumlarının yanımızda olması bizler için önemli. (Polis – Halk elele) anlayışı ile bizler sizlere hizmet ediyoruz” dedi.

Ödüller verildi

Urla Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası sebebiyle düzenlenen voleybol, masa tenisi ve tavla turnuvasında derece alanlara da ödülleri verildi.

Voleybolda Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi birinci olurken, masa tenisinde de Emniyet Müdürü Güray Aksüt birinciliği elde etti.