İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Dr. Buğra Gökçe'nin ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Dr. Buğra Gökçe ile birlikte bugün Urla’daki yatırımları ve çalışmaları inceledik. İlçemizin ihtiyacı olan yatırımlar konusunda paylaşımlarda bulunduk. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat Varlıorpak, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Aşıcı, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mert Yaygel ‘inde katıldığı gezimize Urla Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Özdemir, Ziya Çamsarılıoğlu ve müdürlüklerimizin yöneticileri de katıldı. 6.4.2018 15:15:03
 İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Dr. Buğra Gökçe'nin ziyareti

İskele düzenlememiz ile başladığımız yatırım gezisinde çok önemli bulduğumuz Urla Sanayi Kavşağı’ndaki yol düzenlemesi konusunda da Sayın Gökçe’ye ve Büyükşehir Belediyemize bilgi verdik. Yolu daha sağlıklı kullanabilmemiz için çalışmalar kısa sürede başlayacak.

Ayrıca Zafer Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Mermerli Çeşme çevresindeki yol yapımları ana arterlerle birlikte Enginar Festivali süresine kadar tamamlanacak. İZSU çalışmaları diğer bölgelerde devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyemiz ise 544 Evler projesinde yol yapımları, park ve yeşil alanların düzenlenmesi konusunda yatırım desteği verecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Buğra Gökçe’ye ve çalışma arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim.