Yaşlılar miniklerle coştu

Yaşlılar haftası nedeniyle Urla Belediyesi Çocuk Bakım Evi’nde eğitim gören 5-6 yaş grubundaki minikler, Kalabak Mahallesi’ndeki Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’ni ziyaret etti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katıldığı ziyarette minikler yaşlılara çiçekler verdi, şarkılar söyledi. 23.3.2018 19:34:51
Yaşlılar miniklerle coştu

Kurum Yöneticisi Ayşe Başkanoğlu ile birlikte merkezi dolaşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yaşlılar ile tek tek sohbet etti, hatırlarını sordu. Belediye Bakım Evi minikleri ziyarette “Saygılı Olmalı” isimli şarkıyı ardından ise “Andımız”ı okudu. 5-6 yaş çocukları yaşlılardan büyük alkış aldı. Huzurevi sakinleri de miniklere kendi yazdıkları şiirleri okuyarak karşılık verdi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Büyüklerimiz bizden sadece saygı, sevgi ve ilgi bekliyor. Bizlere ve toplumumuza verdikleri emek ve mücadelenin haklı olarak karşılıklarını almak istiyorlar. Bizler de bu duyarlılığı çocuklarımıza aktarmalıyız” dedi.

Urla’da Kaymakamlık, Urla Belediyesi, Toplum Sağlığı Merkezi ile Kızılay tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde ayrıca bir tören düzenlendi. Törende Türk Sanat Müziği Korusu’nun konseri ilgiyle dinlendi.