Başkan Uyar’a "Oryantiring Şampiyonası" teşekkürü

Urla’da 16-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen "Urla Klazomenai Oryantiring Şampiyonası" Düzenleme Komitesi Başkanı Mehmet Ali Fırat ile Komite Üyeleri Egemen Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Burcu Koçnard ve Gazeteci Mustafa Özbesler, organizasyonu katkıları sebebiyle Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a teşekkür ziyaretinde bulundular. 23.1.2018 12:11:19
Başkan Uyar’a

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun da desteklediği şampiyonaya beklenilenin çok üzerinde ilgi gösterildiğini belirten Komite Başkanı M. Ali Fırat, harita yardımıyla yön bulmayı içeren zamana karşı yapılan Oryantiring şampiyonasına 350 sporcunun katılması öngörüldüğünü ancak büyük ilgi ile 670 sporcunun başvurduğunu belirtti. Urla Belediye Başkanı ve sponsorların desteklerine teşekkür eden Fırat, Mart ayında daha geniş bir alanda Türkiye Şampiyonası yapılması konusunda Federasyon ile çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Komite Başkanı Fırat, ayrıca düzenlenen şampiyona ile ilgili gelir ve giderleri içeren bir bilgi dosyasını da Başkan Uyar’a teslim etti.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, şampiyonanın kentin sosyal ve ekonomik yapısına katkı sağlaması ve konuk olarak Urla’ya gelenlerin memnun ayrılmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Bu tür projelerin halkın sahiplenmesiyle başarılı olabileceğini de kaydeden Başkan Sibel Uyar, komite üyelerine de çabaları nedeniyle teşekkür etti.