Başkan Uyar, yeni yıla çalışma arkadaşlarıyla girdi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, çalışma arkadaşları ile 2018 yılına Eski Tamirhane Binası’nda buluştu, bir yılda yapılanları anlattı, arkadaşlarını kutladı. Belediye işçileri, memurlar ve DİSK yönetimi Başkan Sibel Uyar’a tek tek karanfiller vererek yeni yıllını kutladı. Başkan Uyar ise “Bir yılda neler yaptığımızı burada aktaracağım. Daha sonra da sizler kendinizi ve arkadaşlarınızı alkışlayacaksınız” dedi. 28.12.2017 20:37:40
Başkan Uyar, yeni yıla çalışma arkadaşlarıyla girdi

Urla Belediyesi’nin bir yıl sürede çalışmalarını tek tek personele aktaran Uyar, “Urla Belediyesi büyük bir aile. Bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bütün amacımız emeklerimizin karşılığını görmesi” diye konuştu.

Birliğe İhtiyacımız Var

Urla Belediyesi kurumsalının önemine değinen Başkan Sibel Uyar, şunları söyledi:

“Ben dahil kimse Urla Belediyesi’nin üzerinde değil. Son dönemde ülkemizin de içinde bulunduğu olağanüstü durumlara baktığımızda safları sıklaştırmamız, birlik ve beraberliğimizi yükseltmemiz gerekiyor. Burada da tüm çalışmalarımızı Urla Belediyesi için yapıyoruz. Hiç birimiz birbirimizden ayrı değiliz. Biz biriz ve Biz Urla Belediyesi için çaba gösteriyoruz. Birbirinizi sevin, sadakat içinde olun. Ben bir ödül aldığımda kendim için almıyorum. Yapılan çalışmaların karşılığı olarak sizin için, hepimiz için alıyorum. Hepimizin birbirine yardımcı olmasını bekliyorum. Günlük, aylık, yıllık işlerimizi burada tek tek anlatmamdaki neden ne yaptığımızı bilmemiz içindir.”

Hak Kaybı olmasın

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, son çıkarılan KHK ile taşeron sisteminin sonlanması, buradaki çalışanların belediye şirketine geçmesi konusunda çalışanların başvurularını yapmalarını ve hak kaybı yaşamamalarını istedi. Yasadaki muğlaklıkların olduğuna da dikkat çeken Uyar, çalışanların hak kaybına uğramayacağını ve bu aşamadan sonra toplu iş sözleşmesi ile hakların ileriye götürüleceğini de kaydetti, “Sizler yasanın öngördüğü başvurularınızı 2 Ocak gününe kadar mutlaka yapın” dedi.