Urlalı minikler yeni yıla eğlence ile girdi

Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Bakım Evi'nde eğitim gören minikler, yeni yıl etkinliğinde dans ettiler, eğlendiler. Eski Tamirhane Binası’nda yapılan yeni yıl eğlencesine Belediye Başkanı Sibel Uyar da katıldı, miniklerle birlikte dans etti, yeni yıl pastası kesti. 28.12.2017 12:19:36
Urlalı minikler yeni yıla eğlence ile girdi

Çocuk Bakımevi’nin minikleri salona temsili kar yağışı altında girdi. Palyaçolar eşliğinde eğlenen miniklere, pamuk helva dağıtıldı. Belediye Başkanı Sibel Uyar, çocukların yeni yılını kutladı. Miniklere yeni yıl hediyesi de veren Sibel Uyar, “Çocuklarımızın ve ailelerinin huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi. Çocuklar da hazırladıkları hediyeyi Başkan Sibel Uyar’a verdi, yeni yılını kutladı.