Zeytinalanı Kültür Merkezi açılıyor

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Zeytinalanı’nda yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’nin tefrişi ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmete gireceğini müjdeledi. 27.12.2017 17:01:25
Zeytinalanı Kültür Merkezi açılıyor

Zeytinalanı’nda inşaatı biten Kültür Merkezi’nin Belediye Meclisi’nde alınan kararla Alevi Kültür Dernekleri Urla Şubesi’ne kullanım yetkisi verildi. Alevi Kültür Dernekleri Urla Şube Başkanı Hüseyin Kaymaz, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kültür Merkezi’ni gezen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, binanın kullanım öncesindeki eksikliklerini denetledi. Başkan Sibel Uyar, binanın tefrişinin yapılacağını ve sokaktaki altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemesinin ardından resmi açılışın yapılacağını söyledi. Urla’da önemli bir eksikliğin yapılan merkez ile giderildiğini söyleyen Başkan Uyar’a Alevi Kültür Dernekleri Urla Şube Başkanı ve yöneticileri teşekkür ettiler. Dernek yöneticileri, merkezin bölgede önemli bir işlev üstleneceğini söylediler.