Başkan Uyar Zeytinalanı’nda istekleri dinledi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İskele Mahallesi’nin ardından Zeytinalanı bölgesinde 4 mahalle muhtarı ve bölge esnafıyla buluştu. Geleneksel hale getirilen esnaf buluşmasında bölgenin sorunları dinlendi, çözümler tartışıldı. 27.12.2017 16:55:24
Başkan Uyar Zeytinalanı’nda istekleri dinledi

CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Belediye Meclis Üyeleri ile Zeytinalanı, Çamlıçay, Mareşal Fevzi Çakmak ve Şirinkent muhtarları Dostlar Kırıathanesi’nde biraraya geldi. Başkan Sibel Uyar’a Başkan Yardımcıları Hüseyin Özdemir, Ziya Çamsarılıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı ve İZSU yetkilileri eşlik ederken, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, halkın taleplerini dinledi. Zeytinalanı’nda özellikle ulaşım ve yol, kanalizasyon ve altyapıya ilişkin sorunlar ve istekler dile getirildi. Başkan Uyar bölgede halen devam eden altyapı yatırımları ile ilgili katılanlara bilgiler verildi.

Talebimizi iletin

Bölgede özellikle ESHOT’a yönelik istekler halk tarafından iletildi. Başkan Sibel Uyar, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir ulaşım planı üzerinde çalıştığını söyledi, “Bu plana göre halk kullandığı mesafeye göre ücretlendirilecek. Bu sistemin devreye girmesiyle çözüm sağlanacağını düşünüyorum” dedi. Zeytinalanı’nda İskele Mahallesi’ndeki gibi spor alanları yapılması da istenirken, bölgede yatırım yapılacak kamusal alan bulmakta güçlük çekildiğine işaret edildi. Bölgeye doğalgaz geleceğini de söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, acil istekler konusunda da çalışma arkadaşlarına talimatlar verdi. Toplantının ardından Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, bölgedeki işyerlerini tek tek ziyaret etti.