EKAF Hamsi Şöleni 11 Şubat’ta.

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Yönetim Kurulu Genel Başkanı Aydın Özyar, Genel Sekreteri Cevdet Uçan, Genel Sekreter Yardımcısı Özden İlmaz Yönetim Kurulu Üyeleri Candan Aytekin, Meliha Keskin, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret etti. 20.12.2017 21:02:26
EKAF Hamsi Şöleni 11 Şubat’ta.

11 Şubat’ta İnciraltı bölgesinde yapılacak Hamsi Şöleni’ne Başkan Uyar’ı davet eden EKAF Başkanı Aydın Özyar, her yıl büyük bir kitleyi biraraya getirdiklerini anımsattı, “Bu yıl da İzmir’deki Karadenizliler’in yanısıra yurttaşlarımızı şölenimizde buluşturmak istiyoruz” dedi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a şölene katılma ve destek isteyen Özyar, Urla’da yaşayan hemşehrilerini de davet etti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da Karadeniz Federasyonu’nda gerçekleştirilen şölene destek vereceklerini belirtirken, yurttaşların zor günlerde birlikte barış içinde olmasını sağlayan projelere ihtiyaç duyulduğuna işaret etti.