Minik Başkan’ndan Başkan Uyar’a ziyaret

Urla Atatürk İlkokulu’nda yapılan seçimlerde Okul Başkanı seçilen Samet Can Emre, okul seçimlerinde kendisine rakip olan arkadaşları Nica Akçay, Zeynep Hışır, Mehmet Şahin Keleş ve Efe Kara ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret etti. 19.12.2017 14:50:05
Minik Başkan’ndan Başkan Uyar’a ziyaret

Okul Müdürü Nimet Aras Müdür Yardımcısı Emine Kınık, Okul Aile Birliği Başkanı Didem Tartu’nun da bulunduğu ziyarette, iki başkan arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Belediye Meclis Üyesi Selçuk Balkan’ın da katıldığı sohbette, Minik Başkan Samet Can Emre, birlikte seçime girdiği arkadaşlarından yönetim konusunda destek aldığını ve kararlarda kendisine yardımcı olduklarını söyledi.

Birlikte seçiliyoruz

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da belediyede kararları meclis üyeleri ile birlikte aldıklarını anımsattı, Samet Can Emre’ye “Bizler de sizler gibi seçimlere birlikte giriyoruz ve sonrasında meclis üyelerimiz ile birlikte karar alıyoruz” dedi.

Çocuklara ileride seçecekleri meslekleri soran Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Nisa Akçay’ın “Ben başkan olmak istiyorum” demesi üzerine “Kendine böyle bir hedef koymandan dolayı seni kutlarım” dedi. Minik kız öğrenci belediye başkanlarının insanlara yardım ettiğini, kenti yönettiğini ve bunun da güzel olduğunu vurguladı.

Atatürk İlkokulu öğrenci temsilcisi ve arkadaşları daha sonra Başkan Sibel Uyar’dan okulları için isteklerde bulundu. Başkan Uyar devlet geleneklerine göre bu taleplerin yazılı iletilmesi gerektiğini hatırlattı, “Siz isteklerinizi bize bildirin bizler de hep birlikte karar alıp yapalım” dedi. Öğrenciler Başkan Uyar’a çiçek verip teşekkür etti.