BAŞKAN UYAR URLA BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ

3. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi'nin açılışının ardından Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi standına giderek vatandaşlarla sohbet etti. 7.12.2017 21:37:42
BAŞKAN UYAR URLA BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ

Stantta Urla’nın tarihi dokusunu yansıtmak istediklerini söylen Uyar; “Tarih ve Gastronomi bizim için çok önemli. Bunlar bizim değerlerimizdir. Dolayısıyla Belediyemizin standında bunları yansıtmak istedik. Ayrıca böylesine önemli bir fuarda yer almakta bizim için çok önemli. Urla Belediyesi olarak Gastronomiye çok önem veriyoruz. Urlamıza özgü birçok ürünümüz, yemek kültürümüz var. Yaptığımız etkinliklerle bu unutulan kültürümüzü tekrardan canlandırmak, gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bu vesile ile Enginar Festivali, Bağbozumu Festivali, Tarhana yapımı gibi birçok etkinlik düzenliyoruz. Turizm için sadece deniz, kum, güneş yetmiyor. Gastronomi de turizmin çok önemli bir parçasıdır. Biz bu önemli parçayı daha da çok geliştirmek istiyoruz. 10 Aralık’a kadar sürecek olan fuarda tüm vatandaşlarımızı Fuar İzmir A Hol’de yer alan Urla Belediyesi standına davet ediyorum” dedi.