ÖZGÜRCAN GÖZMEN PARKI AÇILDI

Urla Belediyesine ait Yelaltı Mahallesi’nde yapılan “Özgürcan Gözmen Parkı” törenle hizmete girdi. 29.10.2017 17:29:53
ÖZGÜRCAN GÖZMEN PARKI AÇILDI
Cumhuriyet Bayramı töreninin ardından Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Urla halkının katılımıyla park açılışı gerçekleşti. Genç yaşta yaşamını yitiren Özgürcan Gözmen’in babası Dinçer Gözmen ve annesi Oya Gözmen çocukları adına yaptırdıkları parkta emeği geçen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve çalışma arkadaşlarına müteşekkir olduklarını söyledi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise, Özgürcan’ın ailesine teşekkür etti. Uyar, “Özgürcan’ın adı bu alanda yaşamaya devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol ve aile üyeleri birlikte kurdeleyi keserek parkı açtı.