Avrupa Şampiyonlarından Dayanç’a ziyaret

17.01.2022 12:24:59
Avrupa Şampiyonlarından Dayanç’a ziyaret
Tallinn-Estonya’da düzenlenen Techno293-Techno293 Plus Avrupa Şampiyonası’nda başarıya imza atan Göztepe Spor Kulübü Yelken kulübü sporcusu Naz Enis, Urla Deniz Kulübü sporcusu Artun Şenol ve Urla Deniz Kulübü ve Milli Takım antrenörü Tuğrul Albayraksaran Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç’ı makamında ziyaret etti.
Kazanılan başarıdan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek sporculara hediye takdim eden Dayanç; “Avrupa Şampiyonluğunda başarıya imza atan sporcularımızla gurur duyuyorum. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.
Şampiyonada elde edilen başarılarla ilgili Kaymakam Dayanç’ı bilgilendiren Milli Takım antrenörü Tuğrul Albayraksaran daha nice başarılar imza atılacağını söyledi.