Başkan v. Dayanç Urla’yı karış karış gezerek, sorunları yerinde inceliyor

3.09.2021 16:25:41
Başkan v. Dayanç Urla’yı karış karış gezerek, sorunları yerinde inceliyor

Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç beraberinde Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleri olmak üzere, Güvendik Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar ve planlanan projeleri yerinde inceledi.

Yaz aylarında yoğun talep gören Mavi Plaj sahil bandını yerinde inceleyen Dayanç, buranın kısa süre içerisinde vatandaşlarımıza yakışır hale getirilmesi talimatını verdi.

Bölgede ikamet eden hemşerilerimizin isteklerini de dinleyen Dayanç, Urla’yı karış karış gezerek sorunları yerinde tespit etmeye çalıştıklarını, vatandaş taleplerinin her zaman öncelikleri olduğunu, önümüzdeki günlerde çalışmalara bu yönde hız kandıracaklarını ifade ederek,  "birkaç sene içerisinde Urla'nın çok daha güzel bir noktaya geleceği konusunda inancımız tamdır"  dedi.