Urla Efor Gençlik Spor Kulübü İkinci Lige Yükseldi

28.07.2021 16:09:45
Urla Efor Gençlik Spor Kulübü İkinci Lige Yükseldi

Sporun ve sporcunun kenti Urla her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Urla Efor Gençlik Spor Kulübü altyapı takımlarındaki başarılardan sonra bu sene ilk kez katıldığı Kadınlar Bölgesel Ligi’nde gruplardan çıkarak Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Ligine yükseldi.

Takımın tamamına yakınının altyapısından yetiştiği Urlalı kızların göstermiş oldukları başarı ilçeyi gururlandırdı. Takımı ve antrenörleri tebrik eden Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç; “Sporun her branşına elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Sporcularımız elde etmiş olduğu başarı ile bizleri gururlandırdı. Her zaman sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Takımımızın 2.Lig’de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Tekrardan oyuncularımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.